Политика приватности

На Молитве.рс, доступном са хттпс://молитве.рс, један од наших главних приоритета је приватност наших посетилаца. Овај документ о политици приватности садржи врсте информација које прикупља и бележи Молитве.рс и како их користимо.

Ако имате додатних питања или вам је потребно више информација о нашој политици приватности, не оклевајте да нас контактирате. Наша политика приватности је генерисана уз помоц́ Генератора ГДПР политике приватности са ГДПРПривацyПолицy.нет

Општа уредба о заштити података (ГДПР)

Ми смо контролор ваших података.

Правни основ Молитве.рс за прикупљање и коришц́ење личних података описаних у овој Политици приватности зависи од личних података које прикупљамо и специфичног контекста у којем прикупљамо информације:

  • Молитве.рс треба да склопи уговор са вама
  • Дали сте дозволу Молитве.рс да то учини
  • Обрада ваших личних података је у легитимном интересу Молитве.рс
  • Молитве.рс треба да поштује закон

Молитве.рс ц́е чувати Ваше личне податке само онолико дуго колико је неопходно за сврхе наведене у овој Политици приватности. Задржац́емо и користити ваше информације у мери у којој је то неопходно за испуњавање наших законских обавеза, решавање спорова и спровођење наших политика.

Ако сте становник Европског економског простора (ЕЕА), имате одређена права на заштиту података. Ако желите да будете обавештени које личне податке о вама чувамо и ако желите да они буду уклоњени из наших система, контактирајте нас.

У одређеним околностима имате следец́а права на заштиту података:

  • Право на приступ, ажурирање или брисање информација које имамо о вама.
  • Право на исправку.
  • Право на приговор.
  • Право ограничења.
  • Право на преносивост података
  • Право на повлачење сагласности

Датотеке са белешкама

Молитве.рс прати стандардну процедуру коришц́ења лог фајлова. Ове датотеке евидентирају посетиоце када посете веб локације. Све хостинг компаније то раде и део аналитике хостинг услуга. Информације које прикупљају датотеке евиденције укључују адресе интернет протокола (ИП), тип претраживача, Интернет провајдера (ИСП), датум и временску ознаку, странице за упуц́ивање/излаз и евентуално број кликова. Они нису повезани ни са каквим информацијама које се могу лично идентификовати. Сврха информација је анализа трендова, администрирање сајта, прац́ење кретања корисника на веб страници и прикупљање демографских информација.

Колачиц́и и веб-светионици

Као и сваки други сајт, Молитве.рс користи „колачиц́е“. Ови колачиц́и се користе за чување информација укључујуц́и преференције посетилаца и странице на веб локацији којима је посетилац приступио или посетио. Информације се користе за оптимизацију корисничког искуства прилагођавањем садржаја наше веб странице на основу типа претраживача посетилаца и/или других информација.

За више општих информација о колачиц́има, прочитајте чланак „Колачиц́и“ из Генератора политике приватности.

Гоогле ДоублеЦлицк ДАРТ колачиц́

Гоогле је један од добављача трец́е стране на нашем сајту. Такође користи колачиц́е, познате као ДАРТ колачиц́и, за приказивање огласа посетиоцима нашег сајта на основу њихове посете ввв.вебсите.цом и другим сајтовима на интернету. Међутим, посетиоци могу да одлуче да одбију употребу ДАРТ колачиц́а тако што ц́е посетити политику приватности Гоогле огласа и мреже са медијским садржајем на следец́ој УРЛ адреси – хттпс://полициес.гоогле.цом/тецхнологиес/адс

Политика приватности

На овој листи можете погледати Политику приватности за сваког од рекламних партнера Молитве.рс.

Огласни сервери или огласне мреже трец́их страна користе технологије као што су колачиц́и, ЈаваСцрипт или Веб Беацонс који се користе у њиховим одговарајуц́им огласима и линковима који се појављују на Молитве.рс, а који се шаљу директно у претраживач корисника. Они аутоматски добијају вашу ИП адресу када се то догоди. Ове технологије се користе за мерење ефикасности њихових рекламних кампања и/или за персонализацију рекламног садржаја који видите на веб локацијама које посец́ујете.

Имајте на уму да Молитве.рс нема приступ нити контролу над овим колачиц́има које користе трец́и оглашивачи.

Политика приватности трец́их страна

Политика приватности Молитве.рс се не односи на друге оглашиваче или веб-сајтове. Стога вам саветујемо да консултујете одговарајуц́у политику приватности ових независних сервера огласа за детаљније информације. Може укључивати њихове праксе и упутства о томе како да одустану од одређених опција.

Можете одабрати да онемогуц́ите колачиц́е путем појединачних опција претраживача. Да бисте сазнали детаљније информације о управљању колачиц́има са одређеним веб претраживачима, можете их пронац́и на одговарајуц́им веб локацијама претраживача.

Информације о деци

Други део нашег приоритета је заштита деце док користе интернет. Подстичемо родитеље и старатеље да посматрају, учествују и/или прате и воде њихове активности на мрежи.

Молитве.рс не прикупља свесно никакве личне податке од деце млађе од 13 година. Уколико сматрате да је ваше дете дало ову врсту информација на нашем сајту, препоручујемо вам да нас одмах контактирате и ми ц́емо се потрудити да одмах уклонити такве информације из наше евиденције.

Само онлајн политика приватности

Наша Политика приватности креирана на ГДПРПривациПолици.нет) примењује се само на наше онлајн активности и важи за посетиоце наше веб странице у вези са информацијама које деле и/или прикупљају на Молитве.рс. Ова политика се не примењује на информације прикупљене ван мреже или путем других канала осим ове веб странице.

Пристанак

Коришц́ењем наше веб странице, овим се слажете са нашом Политиком приватности и сагласни сте са њеним условима.