Молитва за запослење

Наменске молитве, За бољи живот

Молитва за запослење? Хоће ли ми то помоћи да се запослим?”, питате се.

Ову молитву за запослење могу користити верници различитих религија јер је Бог велики.

Вечна слава!

Молитва за запослење

Драги Боже, хвала ти што твоја реч каже да знаш шта ми треба пре него што питам. Тражим посао и верујем да ћете ме поставити у најбољу позицију. Не само да задовољим своје финансијске потребе већ да допринесем мом успеху у будућим настојањима.

Молим да ова позиција буде у складу са распоредом који ми је потребан како бих остао веран у свим другим личним и професионалним обавезама. Знам да имаш посао за мене и вероваћу ти да ћеш ме тамо довести.

Амин!

О молитви за запослење

Понекад би било лепо познавати праву особу која ће вам стати на врата посла који вам је потребан. „Кад бих само познавао некога“, кажете, „то би ми могло помоћи да померим своју биографију са дна на врх листе.“

У ствари, постоји неко коме можете да се обратите за помоћ. И овај неко је доступан 24 сата дневно. Овај неко је Бог. Када се молите за запослење, повезујете се директно са Њим. Бог чека и жели да вам помогне са било којом препреком са којом се суочите, а то укључује и запошљавање.

Молитва за запослење је такође одличан начин да се ослободите стреса и анксиозности везаних за тражење посла, тако што ћете поверити Богу свој процес тражења посла.

Молите за успех и потврдите своју веру у Бога.

Podelite molitvu: