Молитва за трудноћу

Наменске молитве, За породицу и љубав

Молитва за трудноћу је лак начин да своје срце и ум окренемо Господу.

Трудноћа може бити слатко време за бебу да одрасте, али и да се приближи нашем творцу.

Вечна слава!

Молитва за трудноћу

Оче небески, Ти си онај који је веран, који нам даје велику наду да се држимо. Хвала Ти за Твоју писану Реч јер је пуна извештаја из прве руке о Твојој верности.

Да, потпуно сте поуздани! Помози ми да запамтим ово и да си Ти моја снага и штит. Опростите ми што вам не верујем увек у својој трудноћи и што бринем о стварима које су ван моје контроле.

Признајем да се понекад уздам у своју моћ или у човека, али Твој план је тај који никада не пропада! Дозволите ми да вас опширније представим, оче, да вам увек верујем, чак и у најтежим данима.

Молим вас помозите ми да се свим срцем поверујем, и да се не ослањам на сопствено разумевање, већ да ову трудноћу у потпуности предам вама.

Амин.

О молитви за трудноћу

Уз прегледе код лекара, раст стомака, ултразвук, у фокусу развоја бебе доминира њен физички раст. Али она напредује више од тога. Као што њено тело свакодневно расте у вашој утроби, тако се њен дух учи од Господа.

Молитва је моћан начин да се молите за своје дете, као и за свој мир! Молите се данас за трудноћу да смирите своје страхове и бриге и да се заузмете за своју бебу.

Podelite molitvu: