Молитва за спас брака

Наменске молитве, За породицу и љубав

Молитва за спас брака може помоћи вама и вашим најближим да поново запалите љубав у својим срцима.

Ово треба да буду молитве за вас и вашег супружника које можете изговарати заједно, са надом да ћете се поново повезати и окупити ка заједничком циљу – вашем браку.

Вечна слава!

Молитва за спас брака

Драги Господе, обец́ао сам да ц́у увек волети, поштовати, неговати и поштовати када се венчам. Понекад је тешко одржати ова обец́ања. Молимо Те да поново запалиш нашу љубав тамо где је избледела. Молимо Те да нам помогнетш да саопштимо наше потребе и разумемо једни друге.

Помози нам да се сец́амо лепих тренутака и да заједно ценимо нова времена. Молимо Те да нам помогнеш да опростимо, а такође да поштујемо и уживамо у нашим разликама.

Ти си део наше визије, познајеш нас обоје дубоко, само ти разумеш проблеме са којима се суочавамо. Зато се уздамо у тебе да повратиш нашу љубав. Ми бирамо да живимо у твојим обец́ањима, да сваки дан искористимо и трансформишемо га у прелепу слику, интимно пријатељство и сведочанство твоје љубави кроз нас.

Амин.

О молитви за спас брака

Обећао си Богу и свом партнеру да ћеш волети и чувати, „док те смрт не растави“. Сада, можда се питате да ли је могуће да останете заједно, упркос разликама, препрекама или простору који се појавио између вас. Ваша жена је превише заузета, преокупирана или повучена. Ваш муж је превише неосетљив, непоштован или пасиван. Запамтите, вас двоје сте се заветовали пред Богом, породицом и пријатељима. Ти завети остају јаки и данас, али можда ћете морати поново да их откријете и успут се молите за помоћ. Без обзира шта се догодило у вашем браку, Бог вас воли. Он је ту за вас.

Молите се за трудноћу јер је тај благослов од Бога спас ваше љубави.

Podelite molitvu: