Молитва за помирење момка и девојке

Наменске молитве, За породицу и љубав

Молитва за помирење момка и девојке је подсетник на бескрајну божанску љубав те подршку за обнову њихове љубавне везе.

Молитва за помирење момка и девојке

Боже, молим Те данас са пуно скрушености и смирења, да свој благослов усмериш на мог вољеног и наше помирење. Гледајуц́и својом бескрајном милошц́у, отвори наша срца за љубав и праштање.

Нека туга и бол буду замењени радошц́у и разумевањем. Нека нестане сваки зид који је изграђен од неразумевања и поноса, а уместо тога изградите мостове љубави, поверења и поштовања.

Господе, помози нам да препознамо своје грешке и будемо спремни да опростимо једни другима. Дај нам снаге да заборавимо прошлост и храбрости да заједно гледамо у будуц́ност.

Нека наша љубав буде као светионик у тамним ноц́има, путоказ који нас води ка срец́и и хармонији. Нека се подржавају и разумеју, деле радости и терете заједничког живота.

Молим Те, Господе, да отклониш све препреке које стоје на путу нашег помирења и да ојачаш нашу љубав према Теби. Буди наша снага када се осец́амо слаби, наша нада када је све изгубљено, и наша светлост у најмрачнијим тренуцима.

Дај нам мудрости да препознамо праве вредности и приоритете у животу. Нека Твоја љубав буде основа наше везе.

Уједини нас поново у својој љубави, Господе. Нека се наш однос освежи, излечи и обнови под твојим небеским наџором.

У твоје име молимо Господе.

Амин.

Зашто молити ову молитву?

Молитва за помирење момка и девојке има за сврху помоћи пару да пронађе мир, опрост и обнови своју везу. Ова молитва је израз вере у Бога и његову моћ да интервенише у тешким ситуацијама, те да пружи снагу, мудрост и подршку како би превазишли изазове.

Уз молитву, важно је и активно комуницирати, слушати једно друго и радити на решавању проблема заједно, како би веза могла да се обнови и ојача на темељима љубави и разумевања.

Podelite molitvu: