Молитва против сваког зла

Наменске молитве, Против зла и болести

Молитва против сваког зла у овом несавршеном свету у којем живимо.

Зло је неизбежно, али Бог нас штити од непријатеља сваког тренутка сваког дана.

Вечна слава!

Молитва против сваког зла

Душе Бога нашега, Оца и Сина и Светога Духа, Пресвете Тројице,
Пречисте Богородице Дјеве, анђели, арханђели и светитељи небески, сиђите на мене.

Молим те, очисти ме, Господе, обликуј ме, испуни ме собом, искористи ме. Одагнај од мене све силе зла, уништи их, нека нестану, па да будем здрав и да чиним добра дела.

Одагнајте од мене све чаролије, враџбине, црну магију, злобу, везе, клетве и зло око; ђаволске инфестације, угњетавања, имања; све што је зло и грешно, љубоморно, перфидно, завист; физичку, психичку, моралну, духовну, ђаволску храну.

Спали сва ова зла у паклу, да ме више никада не дотакну
или било које друго створење на целом свету.

Заповедам и заповедам сву моц́ која ме малтретира – силом Божијом свемоц́ном, у име Исуса Христа Спаситеља нашег, заступништвом Пречисте Дјеве Марије да ме остави заувек и да буде послат у пакао вечни, где ц́е бити свезани од Светог арханђела Михаила, Светог Гаврила, Светог Рафаила, анђела чувара наших, и где ц́е бити сатрвени под петом Пречисте Дјеве Марије.

Амин.

О молитви против сваког зла

Иако живимо у свету опасности и зла, имамо Бога који нас воли и обећава да ће нас заштитити. Можете веровати да ће се Бог бринути за вас и да ће вас безбедно чувати у свом наручју. Вера нам каже: „Иштите и даће вам се; тражите и наћи ћете“ и то укључује заштиту Божију. Зато молите Бога за заштиту у молитви да вам се да!

Молите заштитну молитву као сигуран додир Божје љубави.

Podelite molitvu: