Молитва пред операцију

Наменске молитве, Против зла и болести

Молитва пред операцију је један од начина да смиримо своја немирна срца уз да се молимо Богу пре операције.

Можемо се молити за заштиту, здравље и сигурност пре операције. Такође можемо замолити Господа да води руку хирурга и да лекарима и медицинским сестрама мудрост о томе како да поступе пре операције.

Вечна слава!

Молитва пред операцију

Драги Боже, данас се суочавам са операцијом због које се осећам узнемиреност и страх. Молим Вас за заштиту док улазим у хируршку салу и доктори раде на мом телу. Молимо вас да водите руку хирурга док обављају задатак који им је стављен. Дај им мудрост у свакој одлуци коју донесу и помози ми да се ослоним на Тебе као снагу.

Дозволите ми да осетим како ваше присуство иде са мном док данас идем у ординацију. Буди са мном као што си обећао. Обећао си да ме никада нећеш оставити нити напустити. Останите уз мене када се пробудим и прођите кроз процес лечења и опоравка.

Хвала Ти што не морам ничега да се плашим јер си Ти са мном. Молим вас дозволите да ова операција прође добро и дозволите ми да вам служим до краја живота. Помози ми да издржим до краја када се Исус врати. Уздам се у Тебе, Господе, у свако доба и у сваком тренутку. Буди са мном данас, у Исусово име,

Амин.

О молитви пред операцију

Постоји много молитви којима се можемо молити за наше вољене, чланове породице, пријатеље, познанике и себе пре него што одемо на операцију.

Бог обећава да ће бити са вама у свим околностима. Он зна и разуме ваше бриге и страхове. Он је обећао да вас никада неће оставити или напустити у тренутку када вам је потребна.

Запамтите и поновите ову молитву као подсетник на Његово обећање вама.

Podelite molitvu: